Topocad Company

Sunteti aici: Proiecte in curs » CET II SUD Pitesti
CET II SUD Pitesticover

In cadrul fostei termocentralei CET II SUD Pitesti, sunt necesare a fi demolate mai multe constructii, majoritatea pe structuri metalice. ...


CET II SUD Pitesti

In cadrul fostei termocentralei CET II SUD Pitesti, sunt necesare a fi demolate mai multe constructii, majoritatea pe structuri metalice. Regimul de inaltime al acestora este in medie la 45 m.
Obiectivele de demolat, 11 in total: trei sali cazan, doua corpuri intermediare, un turn de capat, una banda transportoare si 4 electrofiltre.
In luna aprilie s-a demolat cu exploziv structura metalica a Electrofiltrului 1 si 2 .Cele doua structuri metalice erau plasate pe o constructie din stalpi si grinzi b.a., cu o inaltime de 12 m., iar locatia obliga caderea celor 2 structuri in acelasi timp si in directii opuse.Greutate metal: 1600 to.
Electrofiltrele 3 si 4 cat si structura metalica a Corpului intermediar 2 ,au fost demolate in luna noiembrie 2008.
Corpul intermediar 2,structura cu amprenta la sol de 12x36m si inaltimea de 56m,greutate 1.700 to,avand ca destinatie depozitare si alimentare cu carbune a 2 cazane ale termocentralei,a fost demolat prin folosirea a 38 kg dinamita si prin 2 saptamani de lucrari speciale de preslabire elemente de rezistenta.image 0
thumb image 0thumb image 0thumb image 0